7/31/2011

7/30/2011

Blue Suede Shoes



Riley Keough är skådespelerskan, modellen och it-tjejen som begåvats med en otrolig känsla för stil. Och inte nog med det är hon Elvis Presleys barnbarn.

Den 22-åriga californiskan gjorde sin catwalk-debut som 14-åring för Dolce & Gabbana och kan ses spela mot Dakota Fanning & Kirsten Stewart i sin första film "The Runaways".

Jag älskar hennes enkla men romantiska stil med förkärlek för pudriga toner, chiffong och tufft möter sött. Sen är ju hennes fantastiska lockar ett kapitel för sig... 

Girl got style helt enkelt! ;)

7/29/2011

Polaroid me



Som ni kanske har förstått så älskar jag polaroider... Enda sedan jag såg Almoust Famous när jag var liten har jag älskat ljuset, formen och den retroglimmrande ögonblickshistoria de berättar. Så när jag satte ihop mitt CV för någon vecka sen så gjorde jag små polaroidbilder på mig själv och klippte ut och satte på mitt personliga brev. 

Och hur går jobbsökandet? Jo, jag har fått 3 olika anställningsintervjuer som alla låter spännande på sitt vis. Kan inte berätta mer just nu, men ni får väldigt gärna hålla tummarna för mig:)


7/28/2011

All that glitters




Vi fick in så fina smycken på jobbet nu i veckan. Allt som glimmrar och glittrar älskar jag! Snyggt att ha till en enkel outfit. Eller bara liggandes som inredning på nattduksbordet till exempel;) 

Lot's of love,

Line

7/27/2011

It's the Mint Green Blues


Den finaste färgen just nu att kombinera med smutsrosa, vitt, eller armygrönt. 



7/26/2011

Change is gonna come



Livet är ganska slumpartat när man tänker efter. En väg leder dig hit, en annan leder dig dit, en leder dig helt fel, en leder dig hem igen, en leder dig till runt, en leder dig dit där du precis vill vara. Och även ifall jag just nu saknar både karta och kompass, så känner jag mig mer hemma än vad jag någonsin gjort. Jag vet att det är en kliché men jag har lärt mig att sluta lyssna på vad andra tycker och börjat lyssna mer på mig själv. And damn it feels good! 

xoxo


Line

7/25/2011

Sov sött raringar!




Åh, nu är jag tröttare än tröttast! Så jag tänkte avsluta den här dagen med lite sovrums-inspiration. Längtar tills jag & M flyttar ihop. Då vill jag ha en stooor himmelssäng och massa mysiga lampor and that's it i sovrummet. Ja, så stor ska den va! ;)

Sleep tight & don't let the bedbugs bite 
***

Bodysuit me up!

I lördags hade jag roligt i den här bodysuiten. Högklackat & lösögonfransar på det, toppat med ett glas vin eller två så var vi hemma;)

7/24/2011

Sleepy Sunday


Älskar dessa tvålar från Avoca som vi fick in i förra veckan.
Raindrops & roses är min favoritdoft!

Jobbade i butiken idag. En väldigt regnig men mysig söndag. Köpte med mig varm choklad och bara mös. Dock känner man sig väldigt påverkad av det som hänt. Jag jobbade hemifrån igår och under hela dagen hade jag på tv:n och nyheterna i bakgrunden och allt handlade om Oslo. Fruktansvärt att höra de som överlevt och varit med om allting berätta sina historier. Och så har Amy Whinehouse dött. Ingen glad vecka precis. Är så väldigt tacksam för alla mina nära & kära och att de har det bra.

Lot's of love,
Line

7/21/2011

Rosie Huntington-Whiteley


Victorias Secret modellen och nyligen skådespelar-debutanten i Transformers 4, Rosie Huntington Whiteley är inte bara innehavare av världshistoriens snyggaste ben, utan även av en bohemchic, feminin och förförisk stil. En av mina kläd-inspirationskällor just nu, gggggorgeous!

7/20/2011

Plus Minus




Är helt kär i den här tunikan från Minus som vi fick in i butiken precis innan jag reste iväg - den fick givetvis en plats i resväskan och trivdes ypperligt på Sicilien numera har den en given plats i höstgarderoben;)

7/18/2011

Cookies n´sweets


Åh.
peww.
mushimushi.

Nu är jag trött! Men jag har precis skickat iväg en provtext till en tidning jag tycker mycket om. Och den blev faktiskt bra! Jag tycker om det här med att skriva. Som att varje välskriven text blir som en liten mini-orgasm för mitt ego. Typ.

Sen har jag även haft framsteg på bostadsmarknaden idag. Som det ser ut just nu så ser det ut som att jag och min pojkvän inom en inte alltför lång framtid kommer flytta ihop. Iiiiih! 
Himmelssäng, walk-in-closet och högt i tak - here I coooome! ;)

Nu: det enda rätta - sova!

PUSS!
Line

7/17/2011

Line Loves Lingerie


Sitter här och jobbar, det gjorde jag igår också till min pojkväns stora förtjusning... Jag sitter nämligen och jobbar på en hemsida till en underklädesbutik och letade inspiration på förföriska Agent Provocateurs hemsida;) Så det slutade med att vi beställde hem lite fancy underwear - can't wait tills de landar i brevlådan... Förträffligt mysig kväll igår var det annars, vi gjorde ( eller Martin gjorde) tacos och Martin prövade 3 olika sorters öl han läst om i Café. Väldigt macho. Och jag drack rosé. Såklart;)

Nu ska jag fortsätta skissa lite, därefter söndagsmiddag hemma hos svärföräldrarna - mys!


Lot's of love,
Line




7/15/2011

Take a look through my photoalbum...

 











Ciaooo amoritos! Nu är jag hemkommen efter en underbar resa till Taormina, Sicilien. Som ni kan se på bilderna ovan så bestod resan av följande byggstenar: romantik, sol, vatten, mat, vin, glass - enligt mig den bästa kombinationen;)


Taormina var verkligen en jättemysig liten stad, full av retro-romantik, (lite som i en gammaldags hollywood-film) palmer och mysiga trattorior. På dagarna badade vi allt som oftast på Isola Bella och som ni hör av namnet var det verkligen en vacker liten lugn strand precis nedanför Taormina ( man fick åka linbana ner -iiiih!) Där badade i det precis lagom kalla vattnet, läste böcker varvat med tidningar och åt lunch på vårt favoritställe på stranden. Skaldjursrisotto, pasta bolognese, involtini, pasta med hummer yum yum!


Om kvällarna gick vi in mot staden, genom trånga gränder och vackra torg och letade upp nya restauranger varje kväll. Ett ställe som verkligen var vackert, hette la Baronessa och där åt vi filetto di manzo och drack rött under stjärnorna på hotellets rooftop.


haha nu märker jag att jag är hungrig för nu skriver jag nästan bara om mat. Men det kanske inte är så konstigt då Italien för mig verkligen är mat. Och såklart vin. Och glass. Fullikastrulli helt enkelt! ( nytt ord påkommet av mig & M;))


Nu: joggingrunda med mannen. ( Och ja, vi försöker kompensera med lite hälsosamt leverne efter vår mat-vin(sex)-orgie i Italien:p


Loooots of love,


Line


7/05/2011

Belle Belle Belle Bellissima!



Åh! Men innan jag åker måste jag bara lägga upp de här bilderna på Kate Moss & Jamie Hince's bröllop som ägde rum i helgen. Klänning från John Galliano, massor med små tärnor, slarviga lockar och vintage-stuk på klänningen. Precis så vill jag ha mitt bröllop. ÅH!

Sicily are you ready for the Swedes?

Nu, eller om närmare bestämt om 3 timmar åker svenska sommar-paret till Sicilien. Ni vet dricka vin, kyssas i solnedgångar och äta pasta? Lite sådant hade vi tänkt sysselsätta oss med;)


Rapport kommer efter  hemfärd om en vecka!


Tills dess, megastor somrig kram,

Line

Monday it's my fun day!


Sexy ass från Covers utsida, parfymprov som var gott! - Dolce & Gabbanna, Ring från älsklingen.

Idag har jag inlett veckan med värsta lyxmåndagen. Typ så som man egentligen vill inleda varje vecka... Jag började med ett besök hos min frisör, underbara Jenny! Fick blonda slingor och några i jordgubbsblont. Jag älskar bara ordet; jordgubbsblont. Det låter så gott! Därefter mötte jag upp min vän Maria för pasta & rosé på min gamla arbetsplats Italia och sen för att runda av det hela gick jag och fick en mani/pedi. Skönt att pyssla om sig själv lite sådär ibland. Fast det finns en som är bättre på att pyssla om mig än jag och det är min man! ;)

On my toes




Shoesis från Zara & Bianco. And i love every little piece of them!